Info za uporabnike

Snagine tipizirane vrečke

Snagine tipizirane vrečke uporabniki lahko uporabljate izjemoma, ko imate večjo količino odpadkov in so vaši zabojniki za preostanek odpadkov ali biološke odpadke že polni. 

Vrečke lahko kupite prek spletne trgovine, vrečke za mešane komunalne odpadke pa so naprodaj tudi v večjih Mercatorjevih trgovinah in na Petrolovih bencinskih črpalkah, tiste za biološke odpadke pa zgolj v Centru ponovne uporabe in Snaginem centru za podporo in pomoč uporabnikom na Povšetovi 6 v Ljubljani. V ceni vrečke je zajeta tudi storitev odvoza in ravnanja z odpadki.

Za preostanek odpadkov uporabljamo zelene, za biološke odpadke pa rjave 50- in 100-litrske vrečke.

Vrečke v času odvoza postavite na prevzemno mesto poleg ustreznega zabojnika. Naenkrat lahko pripravite do pet vrečk, pri čemer teža posamezne vrečke ne sme presegati deset kilogramov. Uporaba oz. odlaganje odpadkov v tipiziranih vrečkah ob podzemnih zbiralnicah ni dovoljena.

 

 

 

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Snaga Javno podjetje d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Snaga Javno podjetje d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Snaga Javno podjetje d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Snaga Javno podjetje d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n