Info za uporabnike

Javne površine

Skrbimo za čistočo 615 km cest, 1.456.803 m2 pločnikov, prazni 2.300 koškov za odpadke in skrbi za urejenost 33 podhodov, pasaž in arkad v skupni površini 24.955 m2.

Mestne tlake dodatno čistimo s stroji za mokro čiščenje , ki vodo reciklirajo, pri tem pa uporabljamo biološko razgradljivo čistilo. Za spiranje ulic večinoma uporabljamo deževnico, ki jo zberemo na strešnih površinah Kompleksa Snaga na Barju. Ulice, ceste, kolesarske steze in pločnike pometamo s pometalnimi stroji, intenzivnost čiščenja pa prilagajam  potrebam (pesek, listje)  in razmeram na terenu (vremenske razmere, prireditve ipd.).

 


 

S prijavo na e- novice soglašate, da Snaga Javno podjetje d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Snaga Javno podjetje d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Snaga Javno podjetje d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Snaga Javno podjetje d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n