Info za uporabnike

Prodajne storitve

Čiščenje cest, pločnikov, kolesarskih stez, parkirišč, platojev in večjih dvorišč

Ponujamo vam:

  • strojno pometanje, ki ga izvajamo z ustreznim vlaženjem, sesanjem in filtracijo prašnih delcev;
  • spiranje z avtocisterno in mokro čiščenje, ki je primerno za občutljive mestne tlake;
  • storitev, ki je odgovorna do okolja in nemoteča za okolico. Naši stroji so novi in ustrezajo okoljskim zahtevam glede izpustov v okolje: motorji EURO 5 in 6; PM 10 prašnostni test, vgrajeno recikliranje vlažilne vode in nizka raven hrupa.

Odvoz zelenega odreza, izredni odvoz kosovnih in drugih komunalnih odpadkov

Ponujamo vam:

  • odvoz odpadkov,
  • skrb za ustrezno nadaljnjo predelavo.

V Snagi poskrbimo, da je okolica počiščena, vaši odpadki pa odpeljani v nadaljnjo predelavo. Za več informacij o čiščenju in odvozu odpadkov ter informativno ponudbo pišite na bojan.molnar@snaga.si  ali pokličite na 01/477 96 32. Cenik za naše storitve najdete tukaj.

S prijavo na e- novice soglašate, da Snaga Javno podjetje d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Snaga Javno podjetje d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Snaga Javno podjetje d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Snaga Javno podjetje d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n