Info za uporabnike

Urejen hladilnik

  1. Pred hladilnikom vedno sledite načelu prvi noter, prvi ven, pri čemer imajo prednost sveže sestavine in živila s krajšim rokom uporabe.
  2. Jajca hranite v originalni embalaži na višjih policah hladilnika, nikakor ne na vratih, ker se zaradi odpiranja vrat temperatura nenehno spreminja.
  3. Surovo mesto, perutnino, ribe in morske sadeže hranite v zaprti posodi na najnižji polici v hladilniku.
  4. Če so živila kakšen dan čez rok trajanja, še ne pomeni, da so zanič. Odprite jogurt ali skuto, jo poskusite in če sta vonj ter okus  takšna kot ponavadi, je povsem užitna.
  5. Živila v zamrzovalniku hranite v plastičnih, steklenih oz. drugih primernih posodah, ki jih primerno označite z nalepko. Zabeležite vsebino, količino in datum pakiranja, da ne bo dileme pri iskanju zamrznjenih živil.

S prijavo na e- novice soglašate, da Snaga Javno podjetje d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Snaga Javno podjetje d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Snaga Javno podjetje d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Snaga Javno podjetje d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n