Info za uporabnike

Druga javna stranišča

Poleg sanitarij, ki jih vzdržuje Snaga, so v mestu na voljo še naslednja javna stranišča (uporaba je brezplačna, razen na Ljubljanskem gradu):

  • Pogačarjev trg v objektu Kresije: sanitarije za invalide, odprte 24 ur na dan, odpirajo se z EURO ključem oz. s klicem vratarja po domofonu).
  • Na Plečnikovih žalah Tomačevska cesta 2A: ženske, moške in sanitarije za invalidne osebe, odpiralni čas je vse dni v tednu od 7. do 20. ure.
  • Parkirna hiša Kozolec: ženske, moške in sanitarije za invalidne osebe, odpiralni čas je od ponedeljka do petka med 7. in 19. uro.
  • Na Ljubljanskem gradu v Skalni dvorani: ženske, moške in sanitarije, odpiralni čas je: januarja, februarja, marca in novembra od 10. do 20. ure, junija, julija, avgusta, septembra in decembra od 10. do 22 ure. Za uporabo je treba plačati 0,50 €.

S prijavo na e- novice soglašate, da Snaga Javno podjetje d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Snaga Javno podjetje d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Snaga Javno podjetje d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Snaga Javno podjetje d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n