Čistilna naprava za izcedne vode

Z novo čistilno napravo, ki je v okviru nadgradnje Regijskega centra za ravnanje z odpadki (RCERO) začela obratovati 2010, onesnažene izcedne vode biološko in kemično prečistimo, tako da jih lahko spustimo v kanalizacijo. Vse procese spremljajo računalniki, ki jih lahko delavci nadzirajo tudi od doma − če npr. zamaši kateri filter ali se kaj pokvari, sistem takoj pošlje SMS-sporočilo na mobilni telefon. Čistilna naprava dnevno lahko prečisti do 640 kubičnih metrov izcednih voda iz odloženih odpadkov. Tehnološki postopek vključuje biološko čiščenje z dodatno ultrafiltracijo, absorbcijo na aktivnem oglju in selektivno ionsko odstranjevanje bora.

Z novo čistilno napravo smo učinkovito poskrbeli za izcedne vode z odlagališča, ki so potencialen vir onesnaženja podtalnice in vodnih virov.

S prijavo na e- novice soglašate, da Snaga Javno podjetje d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Snaga Javno podjetje d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Snaga Javno podjetje d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Snaga Javno podjetje d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n