Info za uporabnike

Javna stranišča

Za Mestno občino Ljubljana upravljamo javna stranišča na desetih lokacijah v mestu ter premični javni stranišči v parku Tivoli in pri pokopališču v Polju. Sedem javnih stranišč je dostopnih tudi osebam z gibalnimi oviranostmi. Sanitarni prostori pod Mesarskim in Prulskim mostom, na Grubarjevem nabrežju – Špica ter na Bregu - Keller imajo previjalnico. Uporaba javnih sanitarij je brezplačna, zanje pa skrbi 14 zaposlenih.

Javne sanitarije, namenjene funkcionalno oviranim osebam oz. osebam na vozičkih, so zaklenjene. Odpirajo se s ključem »EUROKEY« oziroma EURO ključem. Osebe z gibalnimi oviranostmi ključ dobijo pri ustrezni invalidski organizaciji in ga lahko uporabljajo kjer koli je infrastruktura opremljena s ključavnicami »EUROKEY«. 

 

Datoteke

S prijavo na e- novice soglašate, da Snaga Javno podjetje d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Snaga Javno podjetje d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Snaga Javno podjetje d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Snaga Javno podjetje d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n