Sobotno, nedeljsko in praznično čiščenje

Snagini zaposleni tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih praznijo koše, čistijo ulice in avtobusna postajališča ter pobirajo odpadke v središču mesta in na številnih drugih lokacijah.

Leta 2010 smo uvedli intervencijsko ekipo, ki se odzove na klice predstavnikov MOL, občanov, društev, civilne zaščite, gasilcev, zimske službe in policije. Posebna ekipa v popoldanskem času ob sobotah, nedeljah in praznikih poskrbi za čiščenje cest, zelenih površin in zbiranje odpadkov. Intervencijske klice prevzame skupinovodja (g. Handanović; 040 703 747) ali varnostnik v upravni stavbi na Povšetovi 6 (01/477 96 12, 051 372 432).


Vsak dan čistimo tudi Čopovo ulico, sicer pa je ob  vikendih najbolj nasmeteno na Krakovskem nasipu in Trnovskem pristanu, na ploščadi pred Maxijem itd.
 
 

S prijavo na e- novice soglašate, da Snaga Javno podjetje d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Snaga Javno podjetje d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Snaga Javno podjetje d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Snaga Javno podjetje d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n