Aktualno.

Študentsko delo: koordinator ravnanja z odpadki na javnih prireditvah

V ljubljanski Snagi iščemo študente in absolvente za koordiniranje ravnanja z odpadki na javnih prireditvah.

Če ste komunikativni, prilagodljivi, vam je mar za okolje (in svoje odpadke vestno ločujete ;)), imate status študenta in vas delo zanima, pošljite svoj življenjepis s prošnjo za študenstko delo na e-naslov darja.virjent@snaga.si. Prijave sprejemamo do petka, 8. marca. Več o ponudbi za študentsko delu, tu.

Študentsko delo: koordinator ravnanja z odpadki na javnih prireditvah (foto: P. Bregar)

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Snaga Javno podjetje d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Snaga Javno podjetje d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Snaga Javno podjetje d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Snaga Javno podjetje d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n