Aktualno

Snaga Ljubljana v občini Brezovica širi sistem zbiranja papirja »od vrat do vrat«

V okviru nadgradnje sistema zbiranja odpadkov »od vrat do vrat« bo Snaga v naseljih Podplešivica, Plešivica, Žabnica, Notranje Gorice in Vnanje Gorice v občini Brezovica omogočila še bolj priročno ločeno zbiranje papirja. Z razdeljevanjem zabojnikov smo začeli v decembru, do konca leta 2017 pa boste zabojnike za papir na svoja zbirna mesta dobili vsi prebivalci zgoraj omenjenih naselij.

Zabojnike za papir bo Snaga praznila vsake štiri tedne. V Vnanjih Goricah in manjšem delu Notranjih Goric bomo zabojnike za papir prvič izpraznili v ponedeljek, 15. januarja, v Podplešivici, Plešivici, Žabnici, in pretežnem delu Notranjih Goricah  pa v ponedeljek, 29. januarja 2018. Občane prosimo, da ste pozorni na datume odvoza odpadkov na položnicah, kjer bo zapisan tudi datum prvega praznjenja vašega zabojnika za papir.

Za dodatna pojasnila lahko pokličete ali pišete v naš Center za podporo in pomoč uporabnikom. Dosegljivi smo na telefonski številki 01 477 96 00 in e-naslovu snagalj@snaga.si.

S prijavo na e- novice soglašate, da Snaga Javno podjetje d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Snaga Javno podjetje d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Snaga Javno podjetje d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Snaga Javno podjetje d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n