Info za uporabnike

Brezembalažni prodajni avtomat Bert

Snaga Ljubljana na pokriti ljubljanski tržnici na Pogačarjevem trgu 1 v Ljubljani ponuja možnost nakupa biočistil, šamponov, kisa, olja in sokov na samopostrežnem prodajnem avtomatu Bert, kamor kupci po izdelke pridete s svojo embalažo. Bert na ljubljanski tržnici izdelke toči od ponedeljka do petka med 7. in 16. uro ter ob sobotah do 14. ure.

Bert deluje tudi v prostorih Centra ponovne uporabe (CPU) na Povšetovi 4, kjer ponuja možnost nakupa biočistil, šamponov, kisa in olja (seznam izdelkov). Bert v CPU  je odprt od torka do sobote med 9. in 17. uro.

Celotna oprema brezembalažne trgovine je narejena iz odpadne plastične embalaže, ki jo stopijo in predelajo v plastične plošče, iz katerih nastane pohištvo.

 

 

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Snaga Javno podjetje d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Snaga Javno podjetje d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Snaga Javno podjetje d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Snaga Javno podjetje d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n