Info za uporabnike

Brezembalažni prodajni avtomat Bert

Snaga v prostorih Centra ponovne uporabe na Povšetovi 4 v Ljubljani ponuja možnost nakupa bio čistil, šamponov, več vrst kisa in olja na samopostrežnem prodajnem avtomatu, kamor kupci po izdelke pridejo s svojo embalažo. Bert je odprt od torka do sobote med 9. in 17. uro.

Vsi izdelki, ki jih ponuja brezembalažni Bert, so slovenski, narejeni po trajnostnih merilih in niso testirani na živalih.

Seznam izdelkov (PDF) >>

Bio detergent za pranje perila, bio detergent za strojno pomivanje posode, bio univerzalno čistilo in bio tekoče milo, ki jih toči samopostrežni aparat, so znamke Sivček. Izdeluje jih družinsko podjetje, so ročno narejeni in vsebujejo zgolj ekološko pridobljene sestavine, brez dodanih kemičnih snovi.

Šampona, ki ju lahko kupite pri Bertu, sta proizvedena v Iliriji. Otroški šampon vsebuje pšenične proteine in izvlečke medu in je brez parabenov, umetnih barvil in konzervansov, ki sproščajo formaldehid.

Naravni jabolčni, naravni vinski in naravni alkoholni kisi so znamke Renški hram. Proizvajajo jih po naravni poti v primorski vasici Bukovica.

Na voljo je tudi jedilno bučno olje, ki je narejeno iz buč sorte slovenska golica. Je stoodstotno nerafinirano in proizvedeno po tradicionalnem receptu s praženjem in stiskanjem bučnih semen na kmetiji Banfi.

Celotna oprema brezembalažne trgovine je narejena iz odpadne plastične embalaže, ki jo stopijo in predelajo v plastične plošče, iz katerih nastane pohištvo.

Datoteke
PDF icon Predstavitev izdelkov [pdf | 809,6 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da Snaga Javno podjetje d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Snaga Javno podjetje d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Snaga Javno podjetje d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Snaga Javno podjetje d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n