Info za uporabnike

Brezembalažni prodajni avtomat Bert

Snaga v prostorih Centra ponovne uporabe na Povšetovi 4 v Ljubljani ponuja možnost nakupa biočistil, šamponov, dveh vrst kisa in olja na samopostrežnem prodajnem avtomatu, kamor kupci po izdelke pridete s svojo embalažo.
Bert je odprt od torka do sobote med 9. in 17. uro.

Seznam izdelkov

Biodetergent za pranje perila, biodetergent za strojno pomivanje posode, bio univerzalno čistilo in bio tekoče milo, ki jih toči samopostrežni aparat, so znamke Sivček. Izdeluje jih družinsko podjetje, so ročno narejeni in vsebujejo zgolj ekološko pridobljene sestavine, brez dodanih kemičnih snovi. Šampona, ki ju lahko kupite pri Bertu, sta proizvedena v Iliriji. Otroški šampon vsebuje pšenične proteine in izvlečke medu in je brez parabenov, umetnih barvil in konzervansov, ki sproščajo formaldehid.

Naravni jabolčni in naravni alkoholni kis znamke Renški hram sta proizvedena v ETA Kamnik. Pri Bertu sta voljo tudi ekstra deviško olivno olje KALI OREKSI in jedilno bučno olje, ki je narejeno iz buč sorte slovenska golica. Bučno olje je stoodstotno nerafinirano in proizvedeno po tradicionalnem receptu s praženjem in stiskanjem bučnih semen na kmetiji Banfi.

Vsi izdelki, ki jih ponuja brezembalažni Bert, so narejeni po trajnostnih merilih in niso testirani na živalih.

Celotna oprema brezembalažne trgovine je narejena iz odpadne plastične embalaže, ki jo stopijo in predelajo v plastične plošče, iz katerih nastane pohištvo.

S prijavo na e- novice soglašate, da Snaga Javno podjetje d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Snaga Javno podjetje d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Snaga Javno podjetje d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Snaga Javno podjetje d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n