Info za pravne osebe

Prevzem odpadne embalaže

Na območju, ker odpadke zbiramo s podzemnimi zbiralnicami, pravnim osebam ponujamo storitev celostnega ravnanja z odpadno embalažo (plastično, kartonsko, papirnato, stekleno …), ki ni komunalni odpadek.

To je embalaža, ki nastaja pri opravljanju proizvodne, trgovinske in storitvene dejavnosti in za katero so pravne osebe skladno z zakonodajo dolžne s posebno pogodbo in na poseben način urediti prevzem in odvoz. Uredba o ravnanju z embalažo in odpadno embalažo pravnim osebam namreč prepoveduje odlaganje odpadne embalaže, ki nastaja pri opravljanju dejavnosti, v zbiralnice (eko otoke) in podzemne zbiralnice.

Prevzem tovrstne embalaže je moč urediti tudi z našim podjetjem. Snaga odpadno embalažo prevzema v posebnih vrečah, in sicer vsak dan, tudi ob sobotah in nedeljah. 

Za več informacij se obrnite na Darjo Virjent (darja.virjent@snaga.si). 

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Snaga Javno podjetje d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Snaga Javno podjetje d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Snaga Javno podjetje d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Snaga Javno podjetje d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n