O družbi

Vzdrževanje industrijskih vrat na Odlagališču nenevarnih odpadkov Barje in kompleksu SNAGA

Predmet javnega naročila

Vzdrževanje industrijskih vrat na Odlagališču nenevarnih odpadkov Barje in kompleksu SNAGA

Številka javnega naročila SNAGA 117/18
Datum objave 21.12.2018
Rok za oddajo ponudb 10.01.2019 do 12:00 ure, preko informacijskega sistema e-JN
Kontaktna oseba  
Elektronska pošta  

 

Datoteke
Datoteka Razpisna dokumentacija [docx | 220,5 KB] Datoteka Ponudbeni predračun [xlsx | 17 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da Snaga Javno podjetje d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Snaga Javno podjetje d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Snaga Javno podjetje d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Snaga Javno podjetje d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n