Aktualno.

Zbirni center za invazivne rastline

Septembra smo v okviru projekta APPLAUSE v začasnem zbirnem centru Povšetova vzpostavili zbirno mesto za invazivne rastline.

Projekt APPLAUSE
Projekt APPLAUSE

Občani invazivne tujerodne rastline razvrščate v različne zabojnike, saj jih bodo partneji v projeku uporabili v različne namene. Rastline (in druge vrste odpadkov) v zbirni center lahko pripeljete od torka do sobote med 11. in 18. uro, pri razvrščanju pa vam bo pomagal naš sodelavec.

Projekt Appluase
Zbirno mesto za invazivne rastline v začasnem zbirnem centru Povšetova

 

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Snaga Javno podjetje d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Snaga Javno podjetje d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Snaga Javno podjetje d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Snaga Javno podjetje d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n