Aktualno.

Vabilo na Adriatic Clean City Forum 2017

5 PRAKTIČNIH KORAKOV NA POTI  V KROŽNO GOSPODARSTVO
Ljubljana, 27. in 28. september 2017


 

Spoštovani,

vstopimo v jesen z edinstveno priložnostjo za mreženje in vzpostavljanje novih regionalnih partnerstev na področju krožnega gospodarstva.  ADRIATIC CLEAN CITY FORUM – ACCF’17 je poslovni forum, osredotočen na vključevanje mest in podjetij v razvoj novih, krožnih poslovnih modelov. Številni strokovnjaki iz Slovenije, Jadranske regije in drugih držav bodo soustvarjali v Zeleni prestolnici Evrope 2016 – Ljubljani - od 27. do 28. septembra 2017.

Poslovni forum, ki združuje mesta in podjetja za hitrejši prehod v krožno gospodarstvo, je uvodni dogodek 7. LJUBLJANA FORUM 2017.

Od dobrih praks do petih praktičnih predlogov

Vabimo vas na krožno igrišče, ki mu bo sledila krožna bitka: na eni strani prodorni novinci, na drugi izkušeni predstavniki velikih podjetij. V okviru dogodka bomo izoblikovali 5 praktičnih predlogov, ki lahko občinam in podjetjem omogočijo hitrejši prehod v krožno gospodarstvo. Predloge lahko s sodelovanjem med deležniki in naslovitvijo na ustrezne odločevalske skupine uresničimo v enem letu  na lokalni, nacionalni in regionalni ravni. Vaša udeležba pomeni, da podate vaš predlog – vaš glas!

Več informacij o programu in forumu v priponkah ter na spletnem mestu  http://ACCF17.com, kjer se na forum tudi prijavite.

Datoteke
PDF icon Vabilo Adriatic Clean City Forum 2017 [pdf | 436,2 KB] PDF icon Program [pdf | 322,3 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da Snaga Javno podjetje d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Snaga Javno podjetje d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Snaga Javno podjetje d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Snaga Javno podjetje d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n