Oblačno
  • 5 °C
  • Oblačno
Reported on:
13. December 2017 - 2:00

01 477 96 00

Vabilo na Adriatic Clean City Forum 2017

5 PRAKTIČNIH KORAKOV NA POTI  V KROŽNO GOSPODARSTVO
Ljubljana, 27. in 28. september 2017

 

Spoštovani,

vstopimo v jesen z edinstveno priložnostjo za mreženje in vzpostavljanje novih regionalnih partnerstev na področju krožnega gospodarstva.  ADRIATIC CLEAN CITY FORUM – ACCF’17 je poslovni forum, osredotočen na vključevanje mest in podjetij v razvoj novih, krožnih poslovnih modelov. Številni strokovnjaki iz Slovenije, Jadranske regije in drugih držav bodo soustvarjali v Zeleni prestolnici Evrope 2016 – Ljubljani - od 27. do 28. septembra 2017.

Poslovni forum, ki združuje mesta in podjetja za hitrejši prehod v krožno gospodarstvo, je uvodni dogodek 7. LJUBLJANA FORUM 2017.

Od dobrih praks do petih praktičnih predlogov

Vabimo vas na krožno igrišče, ki mu bo sledila krožna bitka: na eni strani prodorni novinci, na drugi izkušeni predstavniki velikih podjetij. V okviru dogodka bomo izoblikovali 5 praktičnih predlogov, ki lahko občinam in podjetjem omogočijo hitrejši prehod v krožno gospodarstvo. Predloge lahko s sodelovanjem med deležniki in naslovitvijo na ustrezne odločevalske skupine uresničimo v enem letu  na lokalni, nacionalni in regionalni ravni. Vaša udeležba pomeni, da podate vaš predlog – vaš glas!

Več informacij o programu in forumu v priponkah ter na spletnem mestu  http://ACCF17.com, kjer se na forum tudi prijavite.

Datoteke: 
Program [pdf | 322.29 KB]
1 |
+ -
Prikaži več Prikaži manj