Aktualno.

Skupaj proti tigrastemu komarju

Tudi letos Mestna občina Ljubljana in Snaga Ljubljana nadaljujeta akcijo proti tigrastemu komarju. Da bi se mu izognili, poudarjamo, da največ lahko naredimo sami. Zelo pomembno je, da imamo okolico hiše pospravljeno in ne puščamo nepokritih zalivalk za rože, veder, odprtih plastenk, avtomobilskih gum in drugih majhnih posod, saj ostanki vode predstavljajo idealno gojišče za razmnoževanje tigrastega komarja. 

Vabimo vas, da nas med 9. in 11. majem obiščete v Zbirnem centru na Povšetovi 2 (odprt je med 11. ter 18. uro) in s seboj prinesete odsluženo posodo iz keramike, plastike ali kovine, mi pa vas bomo nagradili s sadiko zelišča, ki odganja tigraste komarje.  Na dogodku boste lahko v preizkušanje brezplačno dobili manjšo količino komposta (do tri kilograme), ki ga iz ločeno zbranih bioloških odpadkov pridelamo v Regijskem centru za predelavo odpadkov (RCERO) Ljubljana. Prosimo, da za prevzem komposta prinesete svojo embalažo. Več o akciji tu.

 

170517 dogodku v okviru akcije Rokavice gor nrovan 3

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Snaga Javno podjetje d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Snaga Javno podjetje d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Snaga Javno podjetje d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Snaga Javno podjetje d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n