Aktualno

RCERO Ljubljana je dobil nagrado Zlati svinčnik 2017

Nagrado vsako leto podeljuje Zbornica za arhitekturo in prostorsko načrtovanje najboljšim arhitekturnim projektom v Sloveniji. Za priznanje Zlati svinčnik za odlično izvedbo na področju arhitekture in krajinske arhitekture je letos kandidiralo 48 projektov.
Žirija je priznanje RCERO Ljubljana podelila za celoten projekt, ki ga sestavljajo arhitekturna infrastruktura, dosežena tehnična izvedba in krajinsko oblikovanje učne poti na samem odlagališču. RCERO Ljubljana je, kot so zapisali »odličen primer infrastrukturnega objekta, ki je bil na podlagi skupnega načrtovanja preoblikovan v veliko več«.

odgovorni projektant: Uroš Razpet, udia
soavtorji: PLAN B, BRUTO, studiobotas, Prostorož, Trash Design
naročnik: Mestna občina Ljubljana in Snaga Ljubljana

S prijavo na e- novice soglašate, da Snaga Javno podjetje d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Snaga Javno podjetje d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Snaga Javno podjetje d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Snaga Javno podjetje d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n