Aktualno.

Požarna vaja v RCERO Ljubljana

Danes, 11. oktobra 2017, med 19. in 21. uro poteka požarna vaja v ljubljanskem Regijskem centru za ravnanje z odpadki (RCERO Ljubljana).

Ker bodo gasilska vozila pri vožnji uporabljala posebne svetlobne in zvočne signale (modre luči in sirene), želimo javnost obvestiti o načrtovanih aktivnostih in preprečiti nepotrebno vznemirjenje ter zaskrbljenost. Namen vaje v RCERO Ljubljana je preveriti učinkovitost in usklajenost gasilskih enot pri skupnem ukrepanju ob morebitnem izrednem dogodku.

Posebna pozornost bo namenjena učinkovitosti delovanja sistema obveščanja, komunikaciji med operativnim vodstvom intervencije in odgovornimi osebami za področje požarne varnosti v RCERO Ljubljana, ukrepanju ob požaru ter intervencijskim potem in površinam za gasilce. Vključenih bo sedem prostovoljnih gasilskih enot iz Javne gasilske službe Mestne občine Ljubljana – sektor Jug, Gasilska brigada Ljubljana in Enota za podporo vodenju. Pričakujemo, da bo na vaji sodelovalo več kot sto operativnih gasilcev.

Oktober je sicer mesec požarne varnosti, letošnja tema so intervencijske poti in površine za gasilce. Na tematiko gasilci opozarjajo s sloganom »Ko se nesreča zgodi, naj bodo proste poti!«.

S prijavo na e- novice soglašate, da Snaga Javno podjetje d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Snaga Javno podjetje d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Snaga Javno podjetje d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Snaga Javno podjetje d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n