Aktualno

Pojasnilo uporabnikom, ki so predčasno prejeli novembrski e-račun

Spoštovani,

zaradi tehnične napake smo nekaterim uporabnikom, ki storitve plačujejo prek e-računa, predčasno poslali račun za novembrsko storitev ravnanja z odpadki. Podatki na računih so pravilni, računov za november pa zadnji dan v mesecu (kot sicer običajno) ti uporabniki ne bodo ponovno prejeli. Zato uporabnike vljudno prosimo, da obveznosti za mesec november poravnajo skladno s predčasno prejetim računom.

V primeru morebitnih težav z uvozom računov v ERP informacijski sistem, prosimo, pokličite na 01 477 97 12 ali pišite na pavel.smrkolj@jhl.si.

Za napako in morebitne nevšečnosti se iskreno opravičujemo ter prosimo za sodelovanje in razumevanje.

S prijavo na e- novice soglašate, da Snaga Javno podjetje d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Snaga Javno podjetje d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Snaga Javno podjetje d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Snaga Javno podjetje d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n