Aktualno.

Odstranjevanje peska z javnih cestnih površin

V ponedeljek, 4. marca, bodo Snagine ekipe začele s čiščenjem in odstranjevanjem pesek z vseh javnih cestnih površin v Mestni občini Ljubljana. Čiščenje bo potekalo predvidoma do konca aprila.

Pesek prednostno odstranjujemo s kolesarskih stez, pločnikov in cestišč, pri čemer najprej čistimo bolj obremenjene javne površine v središču mesta. Ker je peska na javnih površinah veliko in ker je območje, ki ga je treba očistiti, obsežno, občanke ter občane prosimo za razumevanje glede vrstnega reda odstranjevanja peska in morebitnega hrupa, ki ga tovrstno delo povzroča. Predvsem pa prosimo za potrpežljivost voznikov v prometu. Hvala!

S prijavo na e- novice soglašate, da Snaga Javno podjetje d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Snaga Javno podjetje d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Snaga Javno podjetje d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Snaga Javno podjetje d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n