Aktualno.

Odstranjevanje peska z javnih cestnih površin

21. marca je Snaga začela intenzivno odstranjevati pesek z vseh javnih cestnih površin v Mestni občini Ljubljana. Pesek odstranjujemo vsak dan v dopoldanskem in popoldanskem času, in sicer ga strojno pometamo ter ročno čistimo. Zaradi pritožb občanov, da strojno odstranjevanje peska povzroča prevelik hrup, pesek ob nedeljah in praznikih čistimo samo ročno. V središču mesta odstranjujemo pesek z dvema pometalnima strojema, na drugih območjih pa z desetimi pometalnimi stroji. Pesek prednostno odstranjujemo s kolesarskih stez, pločnikov in cestišč, pri čemer najprej čistimo bolj obremenjene javne površine. Zaradi dolge in hladne zime smo z odstranjevanjem peska letos začeli kasneje kot pretekla leta, vendar bomo naredili vse, da bo ves pesek odstranjen do konca aprila.

Ker je peska na javnih površinah veliko in ker je območje, ki ga je treba očistiti, obsežno, občanke ter občane prosimo za potrpežljivost in razumevanje.

S prijavo na e- novice soglašate, da Snaga Javno podjetje d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Snaga Javno podjetje d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Snaga Javno podjetje d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Snaga Javno podjetje d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n