Aktualno.

Namera o sklenitvni neposredne pogodbe

SNAGA Javno podjetje d.o.o., Povšetova ulica 6, Ljubljana, na podlagi prvega odstavka 46. člena in 48. člena Uredbe o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni list RS, št. 34/11, 42/12, 24/13, 10/14 in 58/14) ter v povezavi s tretjo alinejo tretjega odstavka 29. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni list RS, št. 86/10, 75/12, 47/13 - ZDU-1G, 50/14, 90/14 - ZDU-1l in 14/15 - ZUUJFO) objavlja

NAMERO O SKLENITVI NEPOSREDNE POGODBE

za sklenitev pogodbe/pogodb o kratkoročnem najemu specialnih tovornih vozil:

  • specialna smetarska vozila različnih velikosti,
  • samonakladalno vozilo,
  • kotalni prekucnik z ali brez dvigala,
  • cestni pometač.

Najemne pogodbe se bo lahko sklepalo po poteku 15 dni od objave namere o sklenitvi neposredne pogodbe na spletni strani SNAGA Javno podjetje d.o.o. (www.snaga.si). Morebitne dodatne  informacije so na voljo pri Jožetu Frelihu, tel. številka: 031-429-692, e-pošta: joze.frelih@snaga.si.  

S prijavo na e- novice soglašate, da Snaga Javno podjetje d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Snaga Javno podjetje d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Snaga Javno podjetje d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Snaga Javno podjetje d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n