Aktualno.

Izšel je Snagazin, revija za boljši življenjski slog 2017

Živimo v času vse večje globalizacije, ki povzroča družbena protislovja in krivice. Nanje smo opozorili že v lanskem Snagazinu, ko smo odstrli zaveso in pokazali, v kako bednih in suženjskih razmerah nastajajo naše vsakodnevne dobrine. Letos zgodbo nadgrajujemo: pogovarjali smo se s tistimi, ki živijo, delajo in razmišljajo v nasprotju s prevladujočo logiko, ki narekuje, da je treba kupiti in imeti čim več za čim manj denarja. Pišemo o praksah, ki so manj udobne, toda bolj trajnostne in boljše za celotno družbo. In še vedno verjamemo, da lahko skupaj naredimo ta svet boljši.

V letošnjem Snagazinu

  • Intervju z Magnificom o recikliranju samega sebe, moralnosti in boljših odločitvah ter o delu, ki ga opravljajo Snagini delavci.
  • Dvojni intervju z Ano Roš, najboljšo kuharsko mojstrico na svetu, in Massiomom Botturo, italijanskim chefom restavracije s tremi Mihelinovimi zvezdicami, o tem, da ne gre za to, kako slaven si, pač pa, kako uporabiš svoj glas.
  • Pogovor z Vesno Vuk Godina o kaosu, ki ga ustvarja današnja količina izbire.
  • Modna zgodba, ki slavi svobodo in pogum, da si upamo biti to, kar v resnici smo: vintidž oblačila in oblačila s certifikatom GOTS (Global organic textile standard) nosijo Snagini sodelavci.

S prijavo na e- novice soglašate, da Snaga Javno podjetje d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Snaga Javno podjetje d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Snaga Javno podjetje d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Snaga Javno podjetje d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n