Aktualno

Izšel je Snagazin 2018

Poglejte v svoj poštni nabiralnik! V njem vas čaka Snagazin 2018, revija za boljši življenjski slog.

V letošnjem Snagazinu, tokrat že tretjem po vrsti, preberite:

  • intervju s Sunito Willams, astronavtko in potomko slovenskih izseljencev v Ameriki, ki je prepričana, da bi vsi bolje skrbeli za Zemljo, če bi jo videli iz vesolja.
  • pogovor z dr. Viljemom Ščuko, specialistom šolske medicine in kliničnim psihoterapevtom, ki zavzeto opozarja, kako uničujoče posledice imata za otroke permisivna vzgoja in potrošniški način življenja ter pravi, da otrokom ne smemo izpolniti vseh želja.
  • kaj o življenju v Ljubljani in številnih dobrih praksah pravita oče in sin, Boris in Sebastian Cavazza.
  • zgodbe Pravega Kolesarja, Kuche, Matica Praznika, Movinuna, Smetumeta in Zelemenjave, za katerimi stojijo posamezniki, ki vidijo dlje in si zavoljo sebe, drugih, vesolja ter okolja, drznejo stopiti korak naprej.


 

S prijavo na e- novice soglašate, da Snaga Javno podjetje d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Snaga Javno podjetje d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Snaga Javno podjetje d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Snaga Javno podjetje d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n