Aktualno.

Hitro, ekološko, učinkovito, pa še splača se

Najcenejši in najhitrejši način plačevanja storitev Snage omogočajo direktne obremenitve. Sklenitev direktne obremenitve je enostavna in hitra. Dodatne informacije in obrazec najdete tu.

Hitro, ekološko in učinkovito! (foto: Primož Bregar)

V Snagi spodbujamo brezpapirno poslovanje in skrbimo za čisto okolje, zato vas vabimo, da se prijavite na e-račun, ki zamenjuje račun v papirni obliki, in ki ga prejmete na izbrani e-naslov ali v svojo spletno banko. Vlogo za e-račun v elektronski obliki dobite na naši spletni strani Moji odpadki ali na strani Javnega holdinga Ljubljana. 

Prijavite se na e-račun

Okolje nam bo hvaležno.

 

 

 

 

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Snaga Javno podjetje d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Snaga Javno podjetje d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Snaga Javno podjetje d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Snaga Javno podjetje d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Snaga Javno podjetje d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n